Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kalla ord

små små ord tränger sig in i mörkret
krossar fönstren och drar in kylan




Övriga genrer av Knas_
Läst 386 gånger
Publicerad 2005-02-10 17:27



Bookmark and Share


    carimba
ord kan verkligen krossa...
2005-02-10

  Cattis Rönn
med få ord...Berör...Bravo!!
2005-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Knas_
Knas_