Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Helt enkelt kylskåpspoesi


Dagg efter blomma

gråt inte glad min silverskatt
viska dig vilse
het hud mot hans
himmelfamn full av längta
ängelblick
måne len mot kind
äkta känsla
helhet ihop




Fri vers av Knas_
Läst 523 gånger
Publicerad 2006-10-21 18:58



Bookmark and Share


  The Stargazer
Det här var härligt flummigt och lagom osammanhängande. Jag förälskar mig i varje rad för sig och stämningen de skapar tillsammans. Det är ovanligt lyckad kylskåpspoesi tycker jag. Bra gjort!
2006-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Knas_
Knas_