Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För du finns inte här

Önsketrevar på din fantasihud
Hör dig flämta till
(i mina tankar)

I mina tankar
är allt fortfarande sant
(Jag lever på hoppet)

Jag lever på hoppet
det ger mig det jag vill ha
(För du finns inte här)




Fri vers av Knas_
Läst 468 gånger
Publicerad 2007-01-28 18:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knas_
Knas_