Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sakta, dina händer!

sakta låter jag mina fingrar vandra längst din mjuka hud
långsamt andas jag in dina andetag
varsamt viskar jag ditt namn
ljudlöst låter jag mina läppar nudda din kind
likt musik, dina andetag, dina hjärtslag
ögon djupa som brunnar, oändliga
läppar mjuka som siden, honungslena
sakta öppnar jag ögonen, dina händer bränner min hud




Fri vers av Kimpe
Läst 408 gånger
Publicerad 2007-02-25 06:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kimpe
Kimpe