Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

empty

empty pages, empty lights,
black nights
empty heart, empty mind,
painfull and blind
empty fingers, empty veins
few days, remains
empty words, empty breath
i\'m close to death




Fri vers av Kimpe
Läst 381 gånger
Publicerad 2007-05-28 02:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kimpe
Kimpe