Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det klarnar när jag vaknar.


Midsommar

Timmarna gick.
Sensommarnatt vaknade.
Jag hörde syrsor spela.
Vid mättande vind.
Jag sparade vinden.
Men jag blev inte förtjust.
Tunga steg mot min storm.
Vad stormen som hettades.
Men min häst.
Sparade sig.
När vinden tog an.
Då dalade det hem.
Med en tagande vind.
Violen är fin.
Jag hör mäktande som tog.
Varför dalade mitt hjärta så.




Fri vers av Cannes
Läst 471 gånger
Publicerad 2007-02-25 17:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cannes