Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det vore en okult i sista timmen när det vad sagt.


Meningen

kampen vajade något.
Vid mäktande vind.
Som tog sig an.
Början bildade sig.
Eftermiddagen såg klar ut.
När man nedsänkte sin dal.
Man hämtade sig klart.
Det vad sagt och gjort.
När man förklarade en stund.
Mäktade vind du.
Häftig stämning brusar upp.
Det kan hända att humöret vad i olag.
Med jämna såg jag klart.
Kampen dalade.
Men jag kände.
Det brusade.
Med livet det här.




Fri vers av Cannes
Läst 368 gånger
Publicerad 2007-02-25 17:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cannes