Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väderstreck

Älskling,
om du målar alla väderstreck
med din tunga mot min rygg
så ska jag ge dig all min glädje,
skalenligt




Fri vers av Tina-sol
Läst 271 gånger
Publicerad 2007-02-25 21:06



Bookmark and Share


  Mangal VIP
Märkligt förunderlig text. Glädjande. Och givetvis blir jag vansinningt nyfiken på hur skalenligt blir.
2007-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol