Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

\"Nytidshistoria\"

Var har årstiderna fört dig?
Alla höstar som blåst
bladen vidare
Och vårarna som
så sakta väckte dig igen
Var finns du nu?
Har någon satt ny smak
till dina läppar
Har nya dofter satt sig
i din hud
Jag antar det
Och hoppas det

ändå inte





Fri vers av Tina-sol
Läst 262 gånger
Publicerad 2007-02-25 21:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol