Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orden. De jävla orden.

Och hon skrev
som för att bli hel
Nästan som att springa
över stock och sten
och andan i halsen
brutet ben
eller vinge
för att komma fram
eller bort
Spelar ingen roll
Fingrarna som smattrade
över tangentbordet
och bröt uddarna i blyertspennorna
då bläcket runnit ut ur ådrorna
och blodet torkat på pappret

Alla dessa ark,
alla dessa förbanande
bollar
I papperskorgarna
och på golvet nedanför

De är så fullkomligt ordlösa
De svarar henne så fruktansvärt dåligt




Fri vers av Tina-sol
Läst 329 gånger
Publicerad 2007-02-25 21:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol