Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DB3 112 Begrip ligt




Förstår du mig
när jag skriker min kärlek
genom dig?

Eller
måste jag tala också?




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 482 gånger
Publicerad 2007-02-26 00:14



Bookmark and Share


  asplausibelt
Mitt problem har alltid varit det motsatta, tror jag. \"Förstår du vad jag säger eller ska jag behöva skrika min kärlek rätt igenom dig?\" Skön känsla, sparar den här, men tänker inte sätta betyg för jag har lekt jury hela helgen och det står mig upp till HIT.

Kramar från Sandra
2007-02-26

  Carola Jeryd
Skrik på bara...
Du är sedd, hörd och värdefull...
Dina ord är klart begripliga och
Känns som ett primalskrik i tysnad...
Får mig att fundera...bra!
Kramiz
2007-02-26
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP