Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En gammal dikt.


Dyster

Du dansade dystert den dagen
När du fick svar på din fråga
Du försökte hålla kvar dina tårar
Men de föll långsamt när för din kind

Han hade hittat en ny
Han stod och berättade allt för dig
Men du ville ej lyssna

Dagen innan sa han att han älskade dig
Dagen efter sårade han dig
Du trodde ni var lyckliga men så var det ej
Det var den dagen då du började dansa dystert




Fri vers av Ellen.Karlsson
Läst 283 gånger
Publicerad 2007-02-26 00:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ellen.Karlsson
Ellen.Karlsson