Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag hittade en jättegammal diktbok som jag skrivit i. Min allra första dikt tänkte jag lägga ut.


Känslor

Det är nog totallt omöjligt att det kommer bli du och jag
Men jag hoppas att det kommer vi bli någon dag
Min kärlek till dig är enorm
Mitt hjärta tog du med en strom
Jag tänker på dig varje minut
Mina känslor kommer aldrig ta slut
Mitt hjärta brinner verkligen för dig
Åh vad härligt det skulle vara om du kysste mig




Fri vers av Ellen.Karlsson
Läst 306 gånger
Publicerad 2007-02-27 19:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ellen.Karlsson
Ellen.Karlsson