Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min älskling, min älskling

Min älskling, min älskling
om du inte fanns här med mig
så skulle mina dagar vara grå
min inspiration skulle svalna
min glädje skulle bara bli ordinär
inte för att det inte skulle kunna
finnas någon mer perfekt
men för att du är mest perfekt för
just mig
inte för att vi aldrig har svåra stunder
utan för att vi alltid löser allt svårt
så fint.




Fri vers av noemi nygard
Läst 535 gånger
Publicerad 2007-02-26 15:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

noemi nygard
noemi nygard