Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är sånt som gör dig sjuk

Pappa
Ja min som
Ja tänker döda dig!

Mamma
Ja min som
Ja tänker döda dig!

HAHAHA
Dina demoner leker ta fatt
I skuggan av liken som gav allt i en undergångsvals
Låna mig 500 spänn så är jag din vän
Pappa, Mamma barn
Vilken familj
Jävla lekstuga
Svart och vitt för oss i din lilla bubbla
Tankestreck blir en falsk bild och allt går uppåt




Fri vers av Nemisis
Läst 378 gånger
Publicerad 2007-02-26 20:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
\"Jävla lekstuga\"!! Underbart sagt om sin familj! Och då menar jag hur du skrivit din ilskna tanke....
Jag log lite när jag läste...hoppas att du inte har ngt emot det?
2007-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Nemisis
Nemisis