Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag hatar rim, så låt oss kalla det en ordlek;)


I

Vi reagerar i harmoni
Allt är precis som det skulle bli
För vi lyssnar till allt för många röster i en kakafoni
Schyssta vibrationer i våra vackra appati
Kanske lite löjligt att lodsas vara fri
När alla kan se dom bojjor man är bunden i
Förhoppningsvis väcker det sympati
Enligt den oskrivna lagen omen oregelbundet störd ideologi
Vi kan prata senare om våran stora fobi
Kom, kom och låt mig känna empati
För alla dom som lider, hör de vilda djurens skri
Jag tror att det är synonymt med mitt raseri
En klagande upprepande, stönande symfoni
Mot orättvisor, låt oss kalla det fosterlandsföräderi
Sjung en sång för mig, med vacker melankoli
Sådan min vackra drottning, är livets melodi




Fri vers av Nemisis
Läst 407 gånger
Publicerad 2007-02-26 21:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så finurligt av dig! Det är så här man lär sig rim...hehe
Bra bra!!!
2007-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Nemisis
Nemisis