Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dramaqueen

Dramaqueen,
mitt senaste epitet
och jag har spelat
bort mig själv




Fri vers av Tina-sol
Läst 347 gånger
Publicerad 2007-02-27 08:32



Bookmark and Share


  frig
super snyggt. slutet ger mig halvvarma kårar
2007-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol