Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grustag, famntag, klapp eller kyss?

Mitt bröst är ett grustag
någon roar sig
att stöta en mortel där
Jag är en klippvägg
allt ska rinna av mig
Må regnet torka mina blöta
raggsocks kinder




Fri vers av Tina-sol
Läst 270 gånger
Publicerad 2007-02-27 16:00



Bookmark and Share


  Mangal VIP
Vackert! Och tungt.
2007-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol