Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

svalor

Jag vill bli som svalorna
bygga bo under isen,
på sommaren ska jag kasta mig från hustak och
aldrig landa.

Jag vill trassla in mina händer i ditt hår,
värma dina läppar, men
du har redan byggt bo bland svalorna
och kastat dig från hustaken så
jag kan inte hitta dig

jag kan inte leta efter dig för
jag är
en snöflinga med höjdskräck
och
en drömmare fäst vid verkligheten.

Kan du inte
bygga bo under isen i
min hud och kasta dig
från taken med mig?

för

Te kan inte längre värma
mina läppar,
borsten vill aldrig trassla in sig
i mitt hår som dina fingrar gjorde
och jag vågar inte ens hoppa över
sprickorna i asfalten.
nu längre.




Fri vers av vespertine
Läst 452 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-02-27 17:06



Bookmark and Share


  Bubamara - Maria Zakrisson
du har så skön energi bland dina ord. och så rumlande formulerat. gillar verkligen. intressant-inspirerande.
2007-07-31

  Smultris
något i denna text är alldeles underbart... och jag tror det är din speciella stil... måste läsa mer av dig nu:)
2007-03-11
  > Nästa text
< Föregående

vespertine
vespertine