Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

morgon utanför verkligheten

Ryktet går
att du är kär nu
igen.

Men de säger ju så mycket
och jag hör ju så mycket.

Och så äter jag ostfralla och dricker kaffe
utanför verkligheten med samma händer
som fick dig att andas ut mig ur samma verkliget.

Fortsätt röra så sjunker det aldrig till botten.
Fortsätt röra så där som du gör

och jag önskar
att det aldrig var ett misstag.




Fri vers av vespertine
Läst 359 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-21 02:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vespertine
vespertine