Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Betraktande

Kan jag inte bara få sitta här en stund
Det är så skönt att höra dina ord rulla fram
innan de lämnar mig
Jag undrar hur de rullat i andra öron
Och du verkar ha så roligt när du skrattar
kan jag inte bara få dela det en stund

Det kan erkännas att jag blir törstig av att se
dina läppar
Det kan erkännas att jag vill ha dina ögonfransar
som solfjädrar
Men jag nöjer mig med att betrakta dig
en stund





Fri vers av Tina-sol
Läst 265 gånger
Publicerad 2007-02-27 16:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol