Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tugg tugg.

Jag tuggar

på mitt

tuggummi

tuggar som

om det

gällde mitt

liv

tuggar för

mina vänner

min familjs

skull

hjälper mitt

tugg nån?

svar: ja

mej själv.




Övriga genrer av Wowzingen
Läst 271 gånger
Publicerad 2007-02-27 17:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Wowzingen