Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snälla..


en droppe blod rinner ner från din tilltyglade kind

jag smeker dej och säger,allt är bra nu

allt kommer ordna sig

snälla du, låt det ordna sig..




Fri vers av Wowzingen
Läst 314 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-16 17:07



Bookmark and Share


    Maria Malm
Ge tröst, när man själv tvivlar något..svårt, men hoppet må vara det sista som sviker..
2008-03-17

    sunnanvind
Fint skrivet...innehåller en sorg men oxå ömhet...
2008-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Wowzingen