Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tagit ett underbart ordspråk och lagt in i denna text.


Ensam.




Ensam.
Jag satt på en bänk, det var nog i går.
Jag blickade bort mot horisonten.
Ett ensamt moln blåste på den färgade himlen.
Det ensama molnet var lika ensam som jag, fast allt mycket vakrare.
Utan pengar är man fattig. Utan vänner är man förlorad.




Fri vers av Wowzingen
Läst 361 gånger
Publicerad 2007-03-15 19:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Wowzingen