Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inombords-Utombords

Hon vill få honom att växa
inombords
För han får henne dit,
om han andas dem in och ut
Hon är trött på det fysiska,
hon är en ormtjuserska
där det inte är någon konst,
att få det yttre till omvandling
Kanske att han missförstår hennes intentioner
med att andas in och ut
då de inte vågat inombords samtidigt
Ytligt, utombords är alltid enklare
att leva ut




Fri vers av Tina-sol
Läst 253 gånger
Publicerad 2007-02-27 17:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol