Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tillkommen alldeles nyss, i kontakten med en medlem här inne hon vet själv precis vem


Ljudet av regn, någon härlig blues...




Ljudet av regn och någon härlig blues...
sedan kommer den underbara
fantastiska solen och tar kål på stämningen,
blir åter till ljuset i mitt liv

så sjunger Mick Jagger i Rolling Stones låten
\'You can\'t alvays get what you want\'
varpå jag ser tårarna tillra utefter dina kinder
tills de svämmar över i dina ögon

det är som om jag hörde gråten
det är som
ljudet av regn och någon härlig blues...




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 574 gånger
Publicerad 2007-02-27 22:01



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
jag kan aldrig komma i håg
om det skall stavas
alvays
allvays
always
eller
allways...
2007-02-28

  asplausibelt
Ahh, vackert. \"Sedan kommer den underbara fantastiska solen och tar kål på stämningen\". Perfekt. Ville att den skulle fortsätta några rader till, but you can\'t always get what you want...

Kramar från Sandra
2007-02-28
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP