Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

knulla dig ren


det ludna längs dina klena fingrar
letar sig in under det som fanns utanför
en svag doft av unket stannar kvar
när du rest dig för att gå

din tröja, hålig och med svettränder
ligger kvar på golvet
fläckad av natten och en morgon som inte gav nåt
du har knullat dig ren från slampornas rykte

jag är en man med hår på bröstet
jag rapar högt och ljudligt
jag ser dig som den madrass alla män använt
och jag ger dig inget mer

så gå du, ditt falska skarn
låt världens ondska ligga i ditt sköte
bär djur och lögn till ditt hem
låt liket ruttna i ditt medvetande





Fri vers av Scalebag
Läst 415 gånger
Publicerad 2007-02-28 10:25



Bookmark and Share


    Pontus Lennartsson
Underbart! Jag reagerar!
2007-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Scalebag
Scalebag