Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nya ögon

Jag ska skaffa
glasögon
av förstoringsglas

så att allt det lilla blir det stora

så att myrorna får den respekt
dom förtjänar

jag ska dela ut sådana glasögon
till alla som mobbar
så att dom ser
det lilla barnet som gråter
av deras handling

Jag ska skaffa glasögon av förstoringsglas


så att jag kan se på världen med
nya

ögon ....




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 355 gånger
Publicerad 2004-01-25 11:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan