Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Limmade läppar


Mascara som rinner, rouge gör feber på kinderna

och lim i en tub med läppglans.

Visst är hon fin?




Fri vers av Fröken Briljant
Läst 654 gånger
Publicerad 2007-02-28 14:21



Bookmark and Share


    hajjag
Ha ha...jag kan inte låta bli att skratta...bra
2007-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Fröken Briljant