Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
självplågeri


Inte helt anspråkslöst

Jag
\"Jag vill ha dig, jag vill ha dig, jag vill ha dig, jag vill ha dig.
Jag.
Vill.
Ha.
Dig.
Dig.\"
Du
\"Jag har tänkt,
och jag har tänkt jättemycket, och jag är ledsen...\"

The End




Fri vers av Fröken Briljant
Läst 550 gånger
Publicerad 2007-06-23 21:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fröken Briljant