Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vacker!

Du är faktiskt
vackrare nu

Förut såg jag inte
Förut märkte jag inte

Har du alltid varit såhär?
godhjärtad
underbar
varm
Otrolig

Är det mitt hjärta
som
öppnats, eller
är det i själva verket du
som
släppt in

Mig, är jag insäppt?
Säg det, nu när jag ser

Ser dig




Fri vers av Princess.Poe
Läst 460 gånger
Publicerad 2007-02-28 17:52



Bookmark and Share


    i mörkret syns inte tårarna
Den här kändes nära, som om du verkligen menade varje ord. Men jag kanske har fel? Bra iaf :)
2007-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Princess.Poe
Princess.Poe