Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

våraSvar

Jag vill inte att du ska stå där
med en näckros i din hand
Jag vill att du ska stå där
med våra svar på dina läppar
så att jag själv slipper
Lite nonchalant lutad mot en dörrpost
med ett snett leende
och en flaska rött vid fötterna
Det vore så enkelt
Om du fick mig att känna mig
välkommen
Eller svårare




Fri vers av Tina-sol
Läst 289 gånger
Publicerad 2007-02-28 22:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol