Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Levande dröm

En levande dröm
Det var vad du sa att jag var
Men du har nog ångrat dig

Du vill inte ha mig längre
Jag tillhör ditt förflutna
En historia som ingen pratar om längre
Det är bara jag som ältar den

Du sa ”stopp, jag vill inte mer”
Du älskar inte mig längre
Du vill inte ha något mer med mig att göra

Du vill aldrig se mig mer
Minns du inte hur bra vi hade det

Minns du inte att vi älskade varandra




Övriga genrer av Jennifer
Läst 384 gånger
Publicerad 2007-03-01 20:59



Bookmark and Share


  Elvira.L
sorligt men väldigt bra
2007-03-07

    Fallingforyou
Sorgligt :(
2007-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Jennifer