Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Änglar?

En del undrar, Änglar finns dom
jag vet,en av dem till mig kom
med ett vackert solblekt hår
så mitt hjärta denna ängel får

denna ljuvliga min själ har tagit
så hon fått mitt hjärta att slagit
slagit för den sanna kärleken o ömheten
så nu ska vi vara tillsammans till evigheten




Fri vers av HANS KARLSSON
Läst 309 gånger
Publicerad 2007-03-02 09:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

HANS KARLSSON