Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

solen stiger

en ny dag nalkas o solen stiger i skyn
ser din hud glänsa som daggen i skogsbryn
du vrider dig sakta så solen värmer din byst
tittar på dig, vill vara solen som på dig lyst

ditt ansikte ler mot solstrålarnas dans
denna morgonstund önskar jag alltid fanns
för detta skådespel vill jag ofta kunna se
så inga regniga gråa dagar om jag får be

din själ blir så glad av solens ljus
då känns det glädje o värme i vårt hus
så när solen går ner mot dagens slut
vet vi att tillsammans har vi levt ut




Fri vers av HANS KARLSSON
Läst 416 gånger
Publicerad 2007-03-31 00:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

HANS KARLSSON