Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vår tid

vindarna starka dansar över sten o häll
solen dalar och det drar sig mot kväll
vi drar oss hemåt till vårt enkla hus
kommer in i värmen o tänder ett ljus

sätter oss i soffan o kramas ett tag
lyssnar på vinden som börjar bli svag
denna lugna fridfulla stund är vår
så absolut inget störa den får




Fri vers av HANS KARLSSON
Läst 433 gånger
Publicerad 2007-03-13 02:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

HANS KARLSSON