Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dimman

Dimman lättar
orosmolnen svävar bort i
hjälpfull vind

Solen är extra gul
och smeker mig med sina energifyllda strålar

Dimman lättar ....




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 254 gånger
Publicerad 2004-01-25 20:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan