Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krama mig i evighet

Tänk att få
Den största ros
Som finns att tillgå


I mitt liv en enda gång
I min vackra vas
Ställa den med sång


I min bokhylla
Högst upp
Vill mitt hjärta fylla


Med den djupaste ödmjukhet
Till honom
Som ger mig kärlighet


Given av en man
Som älskar allt hos mig
Så mycket som han bara kan


Kurts blickar känns
Som halva löften
De en aning bränns


Han har ingenting sagt
Ser tiden an
Måste vara på min vakt


Bara blickar överbragt
Käre Kurt
En middag oöverlagt








En underbar överraskning
För denna kvinna
Utan någon som helst övertrassering


Tveka ej Du käre
Ett mjukt jatack från mig
Till restaurangen det bäre


Under trevligt samspråk
Den aväta
Umgås på kärleksspråk


Vad som sedan sker
Blir ej av ondo
Även om vi ej ses mer


Vilket jag önskar så högt
Du kan ej ana
Älska mig för evigt


Behöver en man som Dig
Ger mig trygghet
En teddybjörn bara för mig


Läs mina tankar
Ödmjukt jag Dig ber
För mitt hjärta bankar


Endast för Dig
Älskade Kurt
Kom hit och krama mig




Fri vers av Gun Hurtig
Läst 350 gånger
Publicerad 2007-03-06 17:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gun Hurtig