Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till alla olyckliga själar


Angående alla olyckliga själar: skär inte sår

Skär inte dina sår
Ditt värde är så mycket mera
Hitta dina spärrar
Och älska dig själv
Vart du går

Vad som än händer
Har du alltid en vän i dig själv
Starkare än spöken
Som kan jaga
Dom ärr du känner

Bortom alla tankar
Är det där inte själva syftet
Du är vrakved i tiden
För att byggas till ett
Vaggande skepp

I dina sagor går du ut
du kommer gräva i drömmar
Men finna fel ibland
Oron du känner nu
leder fram till ditt lyckliga slut




Fri vers av Patrik M/nsson
Läst 377 gånger
Publicerad 2007-03-07 11:27



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
ett negativ kan vändas till ett positiv att veva justa melodier på och visa upp för kommande vänner o bekanta, det sjunger i orden
2008-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Patrik M/nsson
Patrik M/nsson