Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Beroende

Du sa en gång
(om någon annan)
\'Hon känner att hon
måste bevisa sitt oberoende\'
(av dig)
Jag förstår henne.




Fri vers av sus
Läst 464 gånger
Publicerad 2005-02-14 14:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sus