Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Herr C och hans våld


Fragment

Fragment av hud döljer märken där inuti,
det verkar lite sytt i sömmarna
och uttöjt i gränsländerna,
men det dolda ska så förbli dolt,
för att erkänna ett märke eller två,
som du har gett mig varje natt,
är som att låta nylontråden för snabbt brista.




Fri vers av Carin
Läst 995 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-03-07 19:54



Bookmark and Share


  Violet Blue
Kort och konsist. Man får en chans att tänka till. Bra ord som slår en i ansiktet och man tänker \"Wow\"
2007-03-07

  Rasmus Canbäck
solklart budskap, dikten var däremot lite kort
2007-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Carin
Carin