Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrev den dikten 13 februari - herr C (månskensångest)


Det doftar skrik

Minnena dansar i min hjärna,
doftande rått sex,
din kropp i månskenet,
den närmar sig min,
som så många gånger förr,
men minnet av den är skärsår,
skärvor av ett jag.

Du krossade den sista bit,
oskyldigheten,
det vita inuti mig försvann
och du fick det du velat;
mörkret.

Jag skriker om natten,
tårar väter min kropp,
minnen av lovade löften,
brutna,
knyter fast mig,
andningen blir tung
och ångesten är min.

Tack. Du visste precis vad jag behövde.




Fri vers av Carin
Läst 1120 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-03-07 20:15



Bookmark and Share


    frusethjärta
Vad fruktansvärt fint skrivet! Bland de bästa jag läst på länge!
2009-11-28

  Totimomo
Mmm bittersweet! Vad vore sex, utan djurisk brutalitet och ångest dagen efter, huruvida man tog i för mycket..eller för lite. Jag gillar den, hårt ;)
2008-02-06

    Jennifer
Härlig text, ångestfylld. Jag tycker om den skarpt. Du har använt språket bra.
2007-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Carin
Carin