Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Plockepinn med mina revben

Spela plockepinn med mina revben
då vet jag att du är varsam
Rädd att darra under din hand




Fri vers av Tina-sol
Läst 305 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-08 23:09



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
Gillar sådana här kärnfulla kortisar
2007-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol