Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

aldrig bakåt min vän

Ni går utan att veta varför.
Fortare än ni vill, utan att titta bakåt. Aldrig bakåt.
Distraherande känns skönt. Får er att glömma.
Ni tänker alla tyst på samma sak.
Igenkännande flimrande ögon känner frustration. Men ni fortsätter att gå, fort, utan att titta bakåt. Aldrig bakåt.
En dag tar vägen slut. Det som jagade er tröttnade för länge sen. De som vågar titta kommer inte längre se. De som fortsätter gå har inte långt till ingenting.




Fri vers av mysuit
Läst 279 gånger
Publicerad 2007-03-08 23:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mysuit