Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inte som du tror

Sen torsdagskväll bekänner sotade själar hemliga tankar.
Landskap rusar utanför. Klockan glömmer bort tiden.
Vi vrider oss runt varandra. Letar oss in.
Sliter av kläder. Vi renar oss. Nakna.

Vi klär oss och tar adjö.
Landskapet somnar in och jag kliver av.




Fri vers av mysuit
Läst 234 gånger
Publicerad 2007-04-06 19:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mysuit