Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ödmjukhet omtänksamhet och förståelse

Idag
bostade jag tänderna
för det har jag
lärt mig
att det ska man
göra varje dag

Tänk
om samma regler
hade gällt
för ödmjukhet
omtänksamhet
och förståelse




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 491 gånger
Publicerad 2005-02-14 21:22



Bookmark and Share


    Göte Holmlund
omtänksamhet och förståelse är överreklamerat precis som tandborstning...Karius & Baktus sätter normen



2005-02-14

    Johannes_ny
Här ger jag dig full poäng bara för att jag håller med så otroligt mycket. Kan vi kanske lägga till "respekt" också?
2005-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan