Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En tanke av omtanke

När du tänker
så blir det
gärna
en omtanke

Ditt hjärta
omfamnar
många

Att alla
ska ha det bra
är för dig en självklarhet

Att du ska ha det
bra
är inte lika självklart

Som en sol
som ger energi
är du
akta bara så att du inte
får för många sprickor
i ditt ozonlager

Det enda som är säkert
i ditt fall
är en beskrivning
som jag förkortar nu
t.o.t.a.l.t o.e.g.o.i.s.t.i.s.k

Äh det var bara fakta
om en person med
en massa punkter i

Men facit
talar sitt tydliga språk
och facit är
i detta fall
människor av
kött och blod




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 286 gånger
Publicerad 2005-02-14 22:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan