Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är kär...:\'(

Här sitter jag ännu en dag med livet hängandes utför ett stup.
Jag kan inte sluta tänka på dig..va är det för fel???

Vi planerar mkt men det blir ju aldrig av..:\'(
Vet att det du gått igenom inte vart det lättaste men snälla gör inte samma sak mot mig...
Du har svårt att säga nej till vissa personer... men när du tackar ja till dom så tackar du ju nej till mig..
Jag vill bara att allt kan vara som i mina drömmar, du o ja på en öde Ö utan några bekymmer alls, aldrig någon som kan komma emellan oss...


Jag tror jag har kärat ner mig i dig nu...så snälla, snälla & SNÄLLA svara mig nu, vill ju bara ha ett JA eller NEJ!!!




Fri vers av *moonlight*
Läst 376 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-03-09 21:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

*moonlight*
*moonlight*