Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det finns en stad utan namn som hamnar rätt


Kusten

Kusten är rak.
Den nämns alltid.
Alltid till förnamn.
Landet mynnar.
Min dag.
Är ljuset som brinner.
I en evig längtan.
Han är han.
Man vad finns vårt land.
Som en öppen hand.
Som alltid nämns.
Längtan är här.
Du vänder.
Media.
Är älskvärd.
Säg alltid.
Cheri.
Men vad säger du.




Fri vers av Cannes
Läst 429 gånger
Publicerad 2007-03-09 22:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cannes