Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hemma i en stad. Ovan där


Titel

Staden är samlad.
Tankarna dalar.
Hjärtat klappar en stund.
Sur ibland.
Menande leende.
Vidare tänkte.
Visade sig.
Leende smått.
Standarden log.
Mening mot min dag.
Log frågande.
I snitt.
Måste nämnas.
Staden som samlade sig.
Evigheten fick frid.
Du frågade.
Men nämndes aldrig.
Förvånad blick försåg sig.
Meningen vad mot kulingen.




Fri vers av Cannes
Läst 377 gånger
Publicerad 2007-03-09 22:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cannes